Postovi

Prikazuju se postovi od svibanj, 2021

Nobelovac i Travnik

Slika
U okviru projekta "United in Diversity" na Sajmu gradova u Travniku naši učenici imali su priliku pogledati predstavu „Nobelovac i Travnik". Posebno je zadovoljstvo učenicima bilo vidjeti na sceni dobro poznato lice, našeg profesora Roberta Zahirovića. U ovoj predstavi okupljen je mali pozorišni ansambl sačinjen od glumaca iz Travnika: Matej Baškarad, Roberto R. Zahirović, Nebojša Filipović, Mirko Adžaip i gostujućih umjetnika iz Banjaluke: redatelj Goran Damjanac, scenograf i kostimograf Dragana Purković Macan, kompozitor Albert Bojan Savić, glas iz offa Aleksandar Ristanović.

Sudjelovanje na Sajmu gradova u Travniku

Slika
Zahvaljujući Centru za edukaciju mladih iz Travnika, naši učenici bili su dio sajma koji je okupio mlade iz 11 općina Srednjobosanskog kantona. Predstavnici naše škole prezentirali su bogato kulturno-povijesno naslijeđe Novog Travnika a glavni nositelji ove aktivnosti u školi bili su učenici: Marko Begić, Klara Matuka, Klara Papić, Mirna Blaž, Antonela Gavrić, Josip Đaković, Petar Dujmić, Dragan Vidović, Nikola Banjac i Marina Marjanović. Učenici su obavili odličan posao sa prezentacijom ali najljepši dio svakako bio je druženje sa učenicima iz drugih škola i sklapanje novih prijateljstava.

Zadnji dan nastave učenika završnih razreda, fotografije iz tradicionalne šetnje ulicama Novog Travnika 14. 5. 2021.

Slika
 

Maturanti tradicionalnom šetnjom kroz Novi Travnik obilježili zadnji dan nastave

Slika
Zadnji dan nastave danas proslavljaju maturanti gimnazije, tehničari cestovnog prometa, tehničari za računalstvo i maturanti Srednje glazbene škole "Jakova Gotovca". Maturante će u tradicionalnoj šetnji Novim Travnikom pratiti njihovi razrednici: prof. Mara Šapina, prof. Ružica Križanac, prof. Dario Alagić, prof. Zdravko Križanac i prof. Nanarela Bajo. Iako su pred njima još maturski ispiti i prijemni ispiti za one koji nastavljaju školovanje, danas su to ostavili po strani, i ovaj dan širokim osmijesima i vedrim raspoloženjem obilježili kraj jednog životnog poglavlja. Zajedničkom fotografijom u dvorištu škole ostavili su nam lijepu uspomenu na generaciju šk. 2017./2021.  

Plan upisa Srednje škole "Novi Travnik" u šk. 2021./2022. godini

Slika