Nastavak naših obrazovnih aktivnosti



SREDNJA ŠKOLA „NOVI TRAVNIK“
NOVI TRAVNIK
Nadnevak: 31.03.2020. godine

Poštovani roditelji,

U ovim teškim vremenima svi pokušavamo pronaći tračak nade i gledamo naprijed. U našoj školi smo, nakon prekida redovite nastave, 13.03.2020. godine prešli na druge načine komunikacije sa našim učenicima. Prema našim informacijama, od 16.03.2020. godine svi naši učenici su bili u kontaktu sa svojim razrednicima (Viber grupe, WhatsApp grupe). Od ponedjeljka, 16.03.2020. godine učenici su mogli pratiti preporuke profesora na našoj web stranici, te smo ih na taj način angažirali do četvrtka, 26.03.2020. godine. Od petka, 27.03.2020. godine naši učenici su prešli na on line nastavu na platformi za učenje Edmodo.

Iako je u pitanju nastava na daljinu, profesori i učenici naše škole nikad nisu bili bliži. Kao vjerojatno ni roditelji i učenici. Naši su učenici pokazali svoju ozbiljnost i empatiju prema svemu što se događa ovih tjedana i poslali jedni drugima, ali i profesorima poruke ohrabrenja i nade. Hvala im za sav trud koji ulažu u ovoj situaciji, ali ne samo njima nego i našim profesorima, ali i vama roditeljima. Molim vas za strpljenje i razumijevanje, nadam se da mi vjerujete da ću ja, kao ravnateljica škole, a pogotovo profesori Srednje škole „Novi Travnik“ uraditi sve, u okviru naših mogućnosti, da vaša djeca, a naši učenici što uspješnije savladaju sve zadatke koji ih očekuju u narednom periodu. U tome, naravno očekujemo i vaše sudjelovanje, da obavljate nadzor nad redovitim sudjelovanjem vaše djece na on line nastavi i nad rješavanjem postavljenih zadataka.

Na pitanja vezana za: ocjenjivanje, zaključivanje ocjena, kraj nastavne godine za učenike završnih razreda, maturalne i završne ispite zasad nemam odgovor. Po dobivanju instrukcija iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa vezanih za ova pitanja odmah ćemo informirati učenike i roditelje.

Informiram vas i o e-mail adresi: ucenjenadaljinuksb@gmail.com te o facebook stranici: Učenje na daljinu SBK-KSB, koje je kreiralo Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa. Na ovu adresu i stranicu možete uputiti sva vaša pitanja koja se ne tiču direktno nastave i koja nisu u domenu škola.

Sve važne obavijesti vezane za Srednju školu „Novi Travnik“ možete pratiti na našoj web stranici: srednjaskolanovitravnik.blogspot.com
Želim vam dobro zdravlje i srdačno vas pozdravljam!

Dražana Hegediš
ravnateljica Srednje škole „Novi Travnik“

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga